Klank healing ceremonie

Klank healing ceremonie

“Klank is energie, ritme, melodie en harmonie.”

Klanken worden al eeuwen lang gebruikt bij meditatie en helingsdoeleinden. Zelfs in oude geschriften staat de kennis beschreven, dat álles uit trillingen bestaat en wat voor effect deze hebben op ons welbevinden.


Als je een steen in het water laat vallen, ontstaan er kringen die zich over het water verspreiden. Op deze manier wordt elke watermolecuul in beweging gezet. Tijdens een klanksessie gebeurt er als het ware hetzelfde met ons lichaam dat ook voor ca. 70%-80% uit water bestaat. Met hun zachte trillingen zorgen de klanken voor beweging welke harmonie, balans en ontspanning  in alle cellen van het lichaam teweeg brengt. De helende werking is gebaseerd op natuurkundige wetten. Wereld bekende foto’s van Professor Emoto laten zien wat voor impact trilling en intentie hebben op alles en iedereen.

 


Daarnaast wordt er tijdens een klanksessie een bewustzijn verhogend energieveld gecreëerd.  Verschillende klanken leveren een bepaald aantal Hz op. Hierdoor verander je de golflengte van de hersenen, waardoor men in een andere bewustzijn staat verkeerd. In zo’n staat spreek je het zelf herstellend vermogen, inzichten, trance en de emotionele vrijheid in jezelf aan.

We maken gebruik van prachtige traditionele instrumenten zoals de Djembé, Tibetaanse klankschalen, de Hapi, trommels, sansula’s, indiaanse fluit en nog veel meer!

Tijdens de klank healing ceremonie hoef je enkel te ‘zijn’. Toegedekt onder een dekentje of slaapzak kun je je overgeven aan de klanken. De klanken doen het werk voor je. Je reis zal zo’n 1,5 uur duren.

Blokkades kunnen worden losgelaten waardoor weerstanden en angst weggenomen worden. Hierdoor zal er een gevoel van totale ontspanning en rust ontstaan. Tevens zal het zelfhelende vermogen van ons systeem in werking treden.  De ervaring van deze ‘innerlijke klankreis’ is voor iedereen uniek.

Na de ceremonie kun je rustig bijkomen onder het genot van een kopje thee en wat lekkers. Er is, indien je wenst, ruimte om je ervaring te delen.


Individuele klankhealing

Naast een groeps klank healing ceremonie is het ook mogelijk een individuele ceremonie te ondergaan, een uur lang ontspannen op de trillingen van klankschalen en andere lichte instrumenten zoals de sansula, koshi en gong.

Je ligt heerlijk ontspannen op een matras en mag alles wat in het hoofd gaande is loslaten, daarnaast wordt er ook gewerkt op eventuele fysieke pijn punten indien deze aanwezig zijn. Voor de sessie zal hierin afgestemd worden. Door middel van de energetische trilling kunnen op die plekken energie blokkades opgeheven worden waardoor verlichting van pijn  plaats kan vinden.

Indien je een sessie wilt boeken neem dan contact op via het contact formulier.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.